noerrebro

fra alle hjørner

Thaifood for 2 but 2 for 1

Jeg har endnu engang været ude og lufte Two For One bogen, som jeg fik i julegave. Mit mål er at bruge alle mine penge dette år på at få 2 til 1’s pris 🙂 og det er egentlig meget sjovt! Min veninde og jeg fandt fx ud af, at man ikke går ud og spiser aftensmad kl. 17.45 på Nørrebro, men først ved en 19-tiden… Vi besluttede os for at spise på den thailandske restaurant Ranee’s, som ligger på Blågårds Plads 10. Der lugtede af rengøringsmidler, da vi kom ca. ½ time efter åbningstid – okay, det duftede faktisk, men lidt underligt for lugtesansen, når vi tænkte på thaimad-, men stearinlysene blev tændt samt en røgelsespind, og pludselig blev det lidt mere hyggeligt.

Så vi sad ene og alene og spiste lækker thailandsk mad. Jeg fik nr. 19: Pat Thai, som er stegte nudler med grøntsager og tofu til 105,- Tofuen smagte lidt sjovt (jeg har aldrig brudt mig om smagen, men jeg vil åh-så-gerne kunne lide det, så jeg prøver ihærdigt!), men grøntsagene var lækre: Sorte, tangagtige svampe, krokodillelignende bambusskud (ikke dem fra dåse!) og sprøde, friske grøntsager blandet med de stegte nudler… Mums. Min veninde tog den samme ret bare med tigerrejer i stedet, hvilket også smagte godt. Den kostede 125,- Dertil fik hun en Ørbæk øl med hyldeblomst, kaldet Fynsk Forår, til 34,-! Tænkte ellers lige forleden dag, at det var noget, jeg burde opfinde meget snart, men halløj, nogen kom åbenbart først… Kan klart anbefales! Alt på vinkortet er i øvrigt økologisk og biodynamisk, kaffen er fra Ricco’s, og teen er fra Perch’s tehandel – min yndlings inde omkring Strøget.

Så altså, maden på Ranee’s er lækker! MEN kom efter kl. 19, undgå mandage, og gør det i starten af måneden – så tror jeg, at stemningen er i top!

Læs om restauranten her: http://www.ranees.dk/

2 responses to “Thaifood for 2 but 2 for 1

 1. Martin marts 3, 2011 kl. 10:47 pm

  Min kæreste og jeg var selv i Thailand sidste år og i julegave forærede jeg hende en Two for one bog, så det kan være at man skulle besøge restauranten. Den lyder i hvertfald god!

  Hvis nogen skulle være interesseret, så kan man i øjeblikket vinde en Two for one bog på min hjemmeside: http://www.romantikeren.dk/konkurrence/vind-two-for-one-bog.html. Det er et super koncept, som giver mulighed for rigtig mange spændende oplevelser.

  De bedste hilsner
  Martin

  • noerrebro marts 4, 2011 kl. 1:49 pm

   Den var super god! Bare husk at kom paa et godt tidspunkt – stemningen giver lidt til smagen 🙂
   Der er vist ogsaa andre thairestauranter i bogen – “Flyvefisken, because we thai harder” lyder rigtig lækkert! Den bliver den næste thairestaurant, jeg besøger, tror jeg! Men held og lykke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: