noerrebro

fra alle hjørner

“Demo mod hele lortet”

Hvad man ikke ved, har man ikke ondt af – derfor har jeg med lethed kunnet overleve mange lørdage og søndage inden døre uden overhovedet at overveje at bevæge mig ud, for hvad sker der af spændende ting på gaden i weekenden? 

RET MEGET faktisk! Og det fandt jeg ud af i dag, da jeg ved en 14-tiden cyklede afsted mod Frederiksberg. I Paradis ved Sankt Hans Torv var der kø langt ned ad gaden, formentlig fordi det var deres åbningsdag, og der derfor var gratis is til alle … Jeg orkede ikke at stoppe – selv om det er kanongod is – og cyklede derfor videre.

På vej ned ad Stengade var jeg så lige ved at cykle ind i en politimand, fordi han på sin motorcykel kørte tværs over vejen og syntes, at han skulle placere sig lige foran mig. Og ud fra en sidegade på venstre hånd kom en gruppe mennesker gående, råbende og med bannere og skilte. Jeg havde travlt med at undgå at køre ind i politimanden, så jeg opfangede kun lidt af demonstranternes råben… Noget med en Svend Espersen, som jeg nu har fundet ud af var en venstrefløjsfotograf for bl.a. Modkraft og Arbejderen. Nu er han død, og inde på Modkrafts hjemmeside fandt jeg grunden til demonstrationen:

»I protest mod Svend Espensens bortgang, indkaldes til demo mod hele lortet.«

🙂 Det er da fint? Sjovt at der skulle være politi med, men sådan er reglerne vel…

Så altså, der sker ting og sager på lørdage og søndage, som man ikke ved, man går glip af – derfor må jeg lige tage mig sammen og bevæge mig mere ud på gaderne trods træthed, tømmermænd og indehygge.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: