noerrebro

fra alle hjørner

soon soon very soon

Nu er sommeren lige om hjørnet! Det er det bedste ved at vågne om morgenen – at kigge direkte op på den blå himmel og få sol i øjnene. Har ingen gardiner, så jeg vågner altid tidligt om sommeren, men pyt – så kan jeg lave en kop kaffe og sætte mig ned til søerne med en spændende bog eller tage en løbetur (meget ambitiøst, men det lyder godt, og det er skam sket et par gange!) omkring søerne.

Og med sol og varme følger begivenheder i massevis! Både på Nørrebro og selvfølgelig også på Ikkenørrebro.

1. maj i Fælledparken – altid en fest, hvor man aftaler at mødes med mindst 43 venner, veninder, familiemedlemmer, ekskærester, flammer, etc., og hvor man hovsa-glemmer sin pinkode, fordi man har drukket en hel rosévin i kampdagens ånd.

Distortion 1.-5. juni (og 2. juni på Nørrebro) – når solen skinner, dubstep runger mellem bygninger og folk trækker i deres skønneste sommertøj og fylder hver plet gaderne, så kan det kun blive en fest! Det er helt vildt. En ægte lykkerus!

Roskilde Festival – det må vist siges at være en Ikkenørrebrofest! Men skøn er den! Topstemning og dejlig musik. Sol, sommer samt lidt (meget) skørhed i hjerne og hjerte: tak for denne opfindelse!

Stella Polaris den første søndag i august: Østre Anlæg: Dejlig chillermusik, alle slags mennesker (unge, gamle, børn, studerende, forældre, ALLE) og Ben & Jerry is til en pris, man selv vælger. Stemningen er hyggelig – der er øl og vin i luften, men det er stadig afslappende og ikke den vildeste kæmpe fest. SÅ dejligt – især med tømmermænd!

Derudover er der et hav af andre arrangementer så som Zulu sommerbio, Fair Trade Festival i Fælledparken, Strømfestival, Trailerpark Festival, udendørs koncerter, Nørrebro Parkens lille festival, loppemarkeder, gadefester, osv osv osv.

Nyd dagen og glæd jer

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: