noerrebro

fra alle hjørner

Nam Nam

Heaven is found… Eller… jeg har fundet stedet, som kan bidrage til et langt bedre liv, et mere lyst sind og en meget mere positiv tilgang til tilværelsen.

Nam Nam er åbnet!

Nørrebro er jo – som alle slikeksperter ved – et mekka for slikelskere. Der et hav af bland-selv slikbutikker, som lokker med priser fra omking 6,95 per 100 g og op . I løbet af det sidste års tid – og især i de sidste par måneder – har et par slikbutikker dog måttet dreje nøglen om og lukke biksen. Trods dette dukker der stadig nye innovative slikentusiaster op, som forsøger at tilfredsstille de mange Nørrebro- og Ikkenørrebroborgere (folk kommer cyklende fra alle hjørner af Ikkenørrebro for at smæske sig i Nørrebros billige, farverige slik)

 • Først røg Sukkertoppen på Nørrebrogade ca over for Teater Grob, hvilket ellers var en stor, overskuelig, velholdt og – meget vigtigt – hygiejnisk slikbutik, som havde et kæmpe sliksortiment.
 • Så åbnede Palmen ved siden af Kvickly ved Nørrebros Runddel, og her blev der skiltet med 100 g slik til 6,95 kr som åbningstilbud i ca et halvt år. I starten var det en kvinde, som stod og overvågede slikket, mens hun fortalte, hvordan de fik billigt slik fra Sverige. Så kom en mand til, som forsøgte at splitte den lille butik op i henholdsvis slik- og blomsterafdeling. Det gik ikke. Men han var sådan en sød herre: Lille, rund, forsigtig med det danske sprog og altid klar med et stort smil. For et par måneder lukkede han Palmen, og der er nu åbnet endnu en cykelhandler, for der er jo ikke nok cykelhandlere på Nørrebro! (Vi mangler slikbutikker, humpfr!)
 • Pludselig skete der det, at Føtex ved Nørrebro St begyndte at hamstre alle slikelskerne hver fredag ved at tilbyde 100 g bland-selv-slik til 6,95. Meget gavmildt af dem. Rent og fint, kæmpe omsætning, men lidt for lille udvalg. Nu er de ifølge min søster også stoppet – måske efter at det er kommet frem, at deres slikvægt har vejet forkert, lige siden de indførte fredagstilbuddet, så det slet ikke har kunnet betale sig at cykle heeele vejen ned til Føtex efter en dosis slik.

Hvad er der så tilbage? Jo, udover en masse små snuskede kiosker rundt omkring – især på Nørrebrogade, – som sælger billigt slik til mellem 6,95 og 9,95 for 100 g (med et udvalg på 20 slags), så er der selvfølgelig stadig store slikbutikker tilbage:

 • Den anden ”Sukkertoppen” på hjørnet af Nørrebrogade og Thorsgade, hvor slikket er dyrt (9,95 pr. 100 g), men udvalget stort.
 • Og ”Palmen” på Elmegade, hvor manden er super venlig, fejrer fødselsdag med sliktilbud og har et stort udvalg i sin lille biks. Men han sælger 100 g slik til 8,95, så det kan altså fås billigere.
 • På Rantzausgade finder man en lille slikbutik ved siden af Tjili Pop med et ok udvalg og 100 g slik for 7,95
 • På Nørrebrogade er der en lidt mere kedelig én over for Assistens Kirkegård ved Sjællandsgade, hvor udvalget er lille, og slikket koster 8,95.
 • For et par uger siden begyndte City Marked, som ligger på Nørrebrogade der, hvor den grønne sti krydser, at skilte med 100 g for 7,95 og om fredagen 6,95! Det er jo billigt, så jeg var lige derinde i forrige uge for at inspicere det store udvalg. Det kunne godt blive min nye yndlingsslikbutik efter Palmens død (altså den på Nørrebrogade). Men da jeg forlod butikken og låste min cykel op foran det store vindue, kunne jeg følge med i, hvordan ejeren gik rundt og samlede slik op fra gulvet, hvorefter han lagde det ned i slikbøtterne igen. Ad!

MEN, nu kommer vi så til pointen og himmelhistorien: Der hvor Nørrebrogade forvandles til Frederikssundsvej, og hvor grænsen mellem Nørrebro og Nordvest egentlig er passeret; lige der er der åbnet denne farverige, KÆMPE store, vildt hygiejniske, lyse, pæne slikbutik ”Nam Nam,” hvor åbningstilbuddet torsdag og i går var: 5,95 kr pr. 100 g. Halløj! Og der er himmelsk meget slik i vilde farver.

… og dette er kun 1/4 af deres sortiment.

Så jeg tog min kæreste under armen og gik så rundt med glæde i øjnene og sendte kærlighed til al slikket, mens jeg blandede en stor pose 🙂

Dog er der lige et minus: De havde ingen kæmpe sommerfugle. Men jeg er sikker på, at de kommer.

Reklamer

22 responses to “Nam Nam

 1. Pingback: Nørrebros søde tand følger slikbutikkerne tæt « Nyheder fra Nørrebro

 2. De Små Kemikere november 22, 2011 kl. 6:55 pm

  Las os gå AMOOOOK på E-numre! Nørrebrogade er da helt tydeligt ikke for børn.

  By the way, sig hej til min kæreste, hvis du møder hende. Hun er på MS’s platform bag ved Mellemrummet i den her uge.

  /Tandhans

 3. anneoglouise november 25, 2011 kl. 7:34 am

  Ej, hvor er det bare et godt tip. Er fuldstændig afhængig af bland-selv-slik-butikker! Denne butik skal prøves i dag!!!

  TAK! 🙂

  -Louise

 4. Pingback: Besøg fra Ikkenørrebro « noerrebro

 5. Malene april 15, 2012 kl. 3:30 pm

  nogen nye steder? Slikket hos Nam Nam er jo desværre steget til 9,95 pr 100 g… 😦

  • noerrebro april 15, 2012 kl. 4:22 pm

   Er det sandt? Sidst jeg var der, kostede det 8,95 og her forleden så jeg, at prisen igen var nede på 7,95. Men det varierer så åbenbart en del. Jeg spurgte dem, hvorfor de var steget så meget, og de kom med en lang forklaring, som jeg ikke husker, men jeg fik dog fat i, at de arbejdede på at få prisen ned igen.

   Indtil da kan du besøge slikbutikken på Rantzausgade ved siden af Tjili Pop, hvor det koster 7,95 for 100 g. Udvalget er ok. Og på Elmegade hos Nørrebro venligste slikhandler koster det 8,95.

 6. Denis maj 1, 2012 kl. 7:13 pm

  Er lige blevet ansat, så hvis i skal bruge aktuelle priser siger i bare til 🙂

 7. steven juni 27, 2012 kl. 2:47 pm

  priser i namnam slik er 7,95 for 100 gr ,
  jeg har været idag
  mvh

 8. annemarie september 27, 2012 kl. 5:11 pm

  Åbningstilbud hos Nam Nam i Nordvest: 5 kr for 100 g!

 9. Pingback: Nam Nam! « noerrebro

 10. Larsec oktober 19, 2013 kl. 12:20 pm

  Er der stadig åbningstilbud, dér, idag?

 11. Pingback: NAMNAM –> FØDSELSDAG –> BLAND BLAND BLAND | noerrebro

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: