noerrebro

fra alle hjørner

Zims Kitchen

1. kalendergave til min søde kæreste var takeaway fra Zims Kitchen på Elmegade. I denne lille biks, hvor man kan sidde et par enkelte personer og spise, hvis man ikke ønsker at tage maden med, kan kan man få etniske – primært indiske – retter.

Og der er lidt af hvert! Varme retter som fx vegge curry, en stærk grøntsagsret marineret i indisk sovs, chili con carne, chicken palak, som er kyllingestykker i karrysovs med spinat og kikærter, og et hav af andre kyllingeretter, som alle serveres med ris eller kartoffelmos. Den lille portion koster 45,- og den store portion 69,-

Derudover kan man få samosaer med kød eller kun grøntsager til 15 kr, sandwiches til 38/45 kr og blandede salater til 35/45 kr.

Vi valgte to store, varme retter: chicken korma (øverst) og chicken tikka samt to forskellige samosaer. Kæmpe portioner! Vi måtte gemme samosaerne til senere, eftersom vi var helt fyldt op efter de store retter! Maden var ok – fin smag, dog ikke noget vildt smagsindtryk, og nu når jeg ser billederne af retterne igen, så synes jeg ikke, det ser så appetitligt ud. Så jeg tror ikke, jeg skal derned igen :-/ Så hellere lave det selv eller tage på Tandoori Masala, hvor det er lidt mere autentisk.

Den lille salat, som fulgte med, var ok. Lidt af hvert og en ret lækker tzatziki.

Samosaerne var ikke så interessante – især ikke hvis man har været i Indien, hvor man til 50 øre kan få de mest stærke, smagfulde samosaer, mens man samtidigt snupper sig en sød chai. Mmmm…. Skulle man smutte til Indien igen?

Ok… det blev en lidt negativ anmeldelse, men maden var altså fin nok – det var bare ikke rigtig “indisk!” Så hvis nogen kan anbefale et rigtig godt indisk spisested, så skriv endelig! Hvor man kan få parathas! Og navratan korma… Mums!

Zims Kitchen ligger på Elmegade 30 og kan besøges her

Reklamer

4 responses to “Zims Kitchen

  1. Pardis februar 22, 2012 kl. 10:46 pm

    Hej, 🙂

    Prøv curry house på grieffenfeldsgade … det så lækkert og billigt… husk bare at sige at det ikke skal være stærkt ellers er det som at spise ild… det er AV AV 😀

  2. Pingback: Poppels kælder « noerrebro

  3. Pingback: Sahil « noerrebro

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: