noerrebro

fra alle hjørner

Der er fest!

Altså… godt nok står der bare “Åbent hus” på invitationen, men… det er et meget festligt arrangement. Blågården (som består af Støberiet, Korsgadehallen og Blågårdens Bibliotek) vil nemlig gerne fejre deres samarbejde, nye indgang og nye navn (“Blågården – En ægte københavner!”) lørdag d. 24. marts om dagen – og selvfølgelig også om natten. Derfor inviteres alle – både Nørrebroborgere og Ikkenørrebroborgere – til åbent hus, fest og farver, musik og dans, mad og drikke, spil og leg og vigtigst af alt: fællesskabshygge med plads til alle.

Dagen starter kl. 10, og programmet ser ca således ud:

 

Okay, man kan måske ikke se planen helt, men jeg synes, at den er så fin og blå. Se et mere udførligt program her

Man kan altså både brunche på Café 29 Karat, deltage i folkekøkken om aftenen (kan anbefales!), swinge hofter til zumba- og salsadans (må lige hive min kæreste med til salsa!), modtage en kasseret bog, blive malet som en sommerfugl i ansigtet, drikke bobler & lave ballondans, lytte til kulturborgmester Pia Allerslevs tale, diskutere med OCCUPY Diskussionsgruppen CePI & SheZone, høre Flemming Rasch fortælle om science fiction romaners udvikling, spille fodbold, se udstillinger og meget mere!

OG fra kl. 21 er der fokus på musikken! Man har mulighed for at møde bl.a. Dig & Mig (!!!), Pladevennerne, Fredag i Firenze, Wobble Squad og Belaj Kru.

Aktiviteterne finder sted på henholdsvis Støberiet, biblioteket, Korsgadehallen og Kapelvej 44. Og det er gratis – på nær maden, men den er ret billig, så det er vist lige til at overkomme.

Kom glad og fest med – jeg lover godt vejr 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: