noerrebro

fra alle hjørner

Bas, Baresso, Bust & Bubbles

Bas under buen… OHOI med gang i og virkelig mange mennesker. For blot to år siden kunne man sidde ned og chille til OHOIs bastoner, men nu var der så mange mennesker, at alle måtte stå op – i hvert tæt på scenen. De små udendørs fester vokser, og folk er vilde med det. Det er måske en ny måde at mødes på, en ny form for fællesskab? Det er i hvert fald noget af det bedste ved sommeren – gadefester, musik og dans på asfalt, dubstep under en bue, chilling in the sun, fremmede som skåler og danser, venner som krammer og fester… Jeg er vild med det!

Og så vågnede jeg op til sol og varme, hvilket gav anledning til udendørshygge med en dejlig veninde. Vi mødtes ved Sankt Hans Torv og besluttede os for at bridge på Dr. Louises Bro. Der nød vi så solen og synet af sommermennesker, mens vi drak café latte fra Baresso og spiste kenyanske minimajs. Egentlig er jeg ikke så glad for Baresso (for stort, kædeagtigt og kedeligt), og derfor gør det ikke så meget, at deres filial på Nørrebrogade meget snart lukker. Lukning af biltrafikken har ført til mangel på kunder, skriver de.

Gad vide, hvad der så kommer i stedet? Efterhånden er der jo en del tomme butikker på Nørrebrogade lige her ved Dr. Louises Bro. Bl.a. Blockbuster overfor Super Brugsen, Wokbaren ved siden af Beyti og posthuset. Fuldkorn, som åbnede ved Sankt Hans Torv for ca. et halvt års tid siden, har også måttet give op, og der er nu kommet en Bubble Tea café, som jeg glæder mig til at prøve. Blågårdsgade har desuden fået en ny café, som hedder Bust. Maden ser rigtig lækker ud, lavet fra bunden og med lækre råvarer. Det popper altså op med nye caféer – nogle holder, andre må give op efter et par måneder, og jeg kan slet ikke følge med mere…

Reklamer

2 responses to “Bas, Baresso, Bust & Bubbles

 1. Nada Louise Cay juli 23, 2012 kl. 8:28 am

  Ja er du gal der var mange under buen!
  Da vi kom ved 16.00 tiden var der lidt luft, men som aftenen gik …
  Men skønt i solen, og som du skriver, skønt med så mange smil og en venlig atmosfære!

  • noerrebro juli 23, 2012 kl. 8:39 am

   Meget festligt, men lidt klemt 😉
   Og ja – sommeren er skøn på Nørrebro (og Ikkenørrebro), så det er bare med at nyde den og suge til sig af god energi

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: