noerrebro

fra alle hjørner

Lanterner og Kate’s Joint

For et par uger siden lokkede jeg min ven til at tage med mig til Værdighedens Dag på Blågårdsgade for at opsætte lanterner over Søerne. Der var varm kakao og lækre sager til dem, som pyntede deres lanterne med håb og drømme, og egentlig ville vi også have udsendt kærlighed over Nørrebro, men der var fyldt med mennesker og derfor ikke plads til os. Så vi tog en kop kakao og drog mod på Kate’s Joint for at spise en hurtig aftensmad for så at vende tilbage til lanterneværkstedet. Desværre var lanternefolket gået ½ time for tidligt, så vi måtte løbe ned til Søerne og Dronning Louises Bro, hvor folk allerede var i fuld gang med at lege med ild og lanterner. Det så sjovt ud! En del lanterner fløj til vejrs lynhurtigt og kunne skimtes på nattehimmelen i lang tid, men de fleste faldt vist i søen, hvor lyset gik ud.

 

P1190792

Hvor var det smukt! Lanterner i forskellige farver og med håb og ønsker skrevet på. Meget fint. Og der var dejlig stemning og god musik. Dog super svært at få ordentlige billeder!

Kate’s Joint bød på kæmpe portioner, ok hygge og fyldt med spisende gæster. Vi havde jo travlt, og maden kom heldigvis inden for ½ time, så vi hurtigt kunne komme afsted igen til lanternefest.
Jeg fik lækker kylling i kokos med mango og banan

P1190745

Og T fik Malabar kylling med kokos, peberkorn, kardemomme og en lækker kanelstang.

P1190744

Begge retter var lækre og godt krydrede uden at være for stærke. Og så var der ikke sparet på kylling, hvilket er lækkert for sådan en som mig, der ikke er den vildeste risperson. Jeg blev mæt!

Kate’s Joint er egentlig et meget hyggeligt sted, men måske ikke et sted, man hænger ud i længere tid, for det kan være svært at føre en samtale grundet stedets størrelse og popularitet. MEN jeg kommer helt sikkert igen en dag. På menukortet findes nemlig både indiske, indonesiske, caribiske og afrikanske retter: lidt hummus, marokkansk lammetagine med couscous, malaysisk kylling i karry eller nordindisk okse med de mest julede krydderier… Og priserne ligger mellem 60 og 120 kr., så det er jo til at betale. Vand koster penge – ret kedeligt, men sådan er det jo.

Prøv 🙂 Kate’s Joint ligger på Blågårdsgade 12.

Reklamer

2 responses to “Lanterner og Kate’s Joint

  1. Chasing Hygge december 17, 2012 kl. 10:25 pm

    Amazing photos!! Well done 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: