noerrebro

fra alle hjørner

Kulturjulekalender del 4

Fortsættelse på kulturjulekalenderen… Det bliver lige en hurtig én, for jeg har egentlig ret så travlt…

I dag, onsdag d. 19. december vises der gratis julefilm i Sankt Stefans Kirke, og årets julefilm er den skøre Jesusfilm “Life of Brian.” Den sættes på kl. 19, og det bedste er, at der er glögg!  Skt. Stefans Kirke ligger på Nørrebrogade 191.

I morgen torsdag d. 20. december inviterer LiteraturHaus til White Night. Der sker alle mulige interessante ting, bl.a. er der installation af Doris Bloom, og den venlige beat-poet Claus Høxbroe optræder. Det starter kl. 20 og koster 30 kr.  LiteraturHaus ligger på Møllegade 7.

Fredag d. 21. december kan man se romantisk komedie med Ditte Hansen og Larsen Mikkelsen live – nemlig i ”Kan Trolden Tæmmes?”, som vises kl. 20 på Nørrebro Teater. Det koster så 150 kr. – hvis man altså finder Kulturskabernes julekalender-folder, ELLER hvis man køber billetten på www.nbt.dk og indtaster kampagnekoden: NBT24DAGE. Det er jo fint… Nørrebro Teater ligger på Ravnsborggade 3
Nu vil jeg smutte på Mokkariet med hende den gravide og læse om kulturpsykologi. Done med psykiatri, videre til klinisk!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: