noerrebro

fra alle hjørner

Kulturjulekalender del 5 – den sidste!

Sidste del af Kulturskabernes julekalender! Men hvem har tid…?

I dag, lørdag d. 22. december, kan man tage på guidet tur med Gadens Stemmer. Csaba Setét fortæller om livet som hjemløs i Nordvest, og det er vist lidt af en pyha-historie om en tilværelse uden sikker bolig, indkomst, mad på bordet osv. Det finder sted fra kl. 14-15.30 og koster 70 kr. Mød op foran Hjemløsehuset på Falkevej 2 i Nordvest – og kom tidligt, for det er først til mølle.

Søndag d. 23. december kan man deltage i katolsk messe i Sakramentskirken på Nørrebrogade 27. Det kunne da være sjovt at opleve en fransk messe!? I så fald skal man møde op kl. 11.15 – og der er plads til alle. Hvis man ikke synes, at franske gloser er det fedeste, så tag den engelske kl. 9.30 eller kl. 18.

OG mandag d. 24. december inviterer Stengade til julefest. Så hvis man kl. 23.59 trænger til at danse lidt mere og synge andre sange end ”Højt fra træets grønne top,” så kan man jo tage et smut forbi Stengade 30 (som ligger i nr. 18) og give den gas til Swing King, Steen Roxk, Scratch Magic og Cars10. Gratis.

Ellers synes jeg bare, at I skal nyde de kommende dage med familie og hygge 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: