noerrebro

fra alle hjørner

Der sker så meget… igen

Blågårdsgadefest og BLAA GALLERI fernisering

SÅ er det tid til Blågårdsgadefest igen! Og jeg har ingen idé om, hvad der skal ske af festlige ting, men den finder sted i morgen, lørdag d. 4. maj, på Blågårdsgade naturligvis 🙂 Formentlig bliver det en fest, som det plejer. Se teaseren her!

Jeg ved dog, at der åbner et nyt kunstgalleri BLAA GALLERI, på Blågårdsgade 29, hvilket fejres med “vådt og tørt” og festlig hygge samt præsentation af tre unge kunstnere: Mikkel Rundin Ørsted, Frk Holm og Anna Nordtorp mellem kl. 15 og 21. Sikkert et besøg værd!

Nørrebroløbet

Nørrebroløbet finder naturligvis også sted igen. Det sker d. 18. maj fra kl. 9 på Blågårds Plads, og ruten, som er på 5 km, går igen forbi interessante steder som Folkets Park, Hellig Kors Kirken, Stengade, Sankt Hans Torv og Peblinge Søen. Og det er naturligvis stadig seje drenge fra Gadepulsen på Nørrebro, som står bag arrangementet i forbindelse med Dansk Flygtningehjælps projekt MIND YOUR OWN BUSINESS.  Løbet afrundes med underholdning og hygge på Blågårds Plads. Tjek program og priser her 🙂

42Gallery

På Sankt Hans Torv sker der også spændende ting og sager. Fra d. 3.-17. maj laver 42Gallery nemlig pop-up udstillinger på torvet. Vi snakker triste, men farverige forlystelsesparker leveret af Maria Permin Berger og super flotte, detaljerige værker lavet af Nanna Kronborg.

Og ellers skal man bare nyde maj måned på Nørrebro, som jo altid er en fest!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: