noerrebro

fra alle hjørner

Image Festival 2013

På fredag starter Image Festival 2013! Det er en festival, der under temaet Occupy Utopia hylder kunsten og kreativitetens evne til at udfordre det nuværende verdensbillede og skabe udvikling og positiv forandring. Dette gøres bl.a. gennem koncerter og kunstudstillinger leveret af musikere, billedkunstnere, filminstruktører, dansere og forfattere fra Asien, Mellemøsten, Latinamerika og Afrika. I København finder det primært sted på selveste Dronning Louises Bro, hvor de allerede nu er i gang med at gøre klar til det store show. (Det har I måske lagt mærke til?) 😀

Selveste Amadou og Mariam spiller fredag d. 30. august kl. 22 på broen (hvilket er rimelig vildt!), Bomba Estéreo spiller d. 31. august kl. 21.30, og d. 7. september kommer Den Sorte Skole på besøg kl. 22. Og der er mange flere!

 

Fredag d. 30. kl. 24 indtager Awesome Tapes From Africa Rust (efter Lulu Rouge og Djuna Barnes), hvilket koster 60,-. Det bliver helt sikkert lækkert! Awesome Tapes From Africa er Brian Shimkovitz’ værk; under hans rejse fra NY til Ghana fik han samlet en masse lækre kassettebånd med sjælden afrikansk musik. Måske har nogen hørt det på Roskilde? Hvis ikke kan I jo lige lytte til dette live DJ set fra Boiler Room i NY… Rimelig lækkert!

De kunstinteresserede vil kunne opleve en del streetart, undersøge lykke med Jeppe Heins assistenter, besøge Thomas Dambos skraldehotel eller beundre den nepalesiske kunstner Milan Rais’ hvide sommerfugle bestøvet med fred, håb og ønsket om forandring. Derudover bliver der i løbet af ugen vist film rundt omkring i byen (på Dronning Louises Bro åbnes der op for en minibiograf), og der vil også være små forestillinger, oplæsning af noveller, digte og fortællinger (bl.a. hver morgen i caféen The a la Menthe på Dronning Louises Bro), podcasts, oplæg og debat. De forskellige arrangementer kan I læse mere om i programmet her, og kom så ud og støt op om muligheden for utopiernes virkeliggørelse gennem kunsten!

En sidste ting:

I forbindelse med denne festival sætter Café Mellemrummet en pop-up bar op på Dronning Louises Bro i perioden fredag d. 30. august til søndag d. 8. september. I den anledning søger de frivillige bartendere, der har lyst til at lange mad og drikke over disken til de festende mennesker. Hvis man har lyst til at være med, kan man skrive til Mia Pagh på mpa@ms.dk eller sende en sms til 61656283. Man kan også læse mere her:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: