noerrebro

fra alle hjørner

Anna Birk

I torsdags holdt min veninde Anna Birk fernisering på Tjili Pop, hvor hendes malerier også tidligere har prydet væggene. SÅ fint hang de mellem amagerhylder, nips og underlige dimser i det ene lille lokale, og SÅ dejligt var det at hygge med champagne og gode venner.

Kunne ikke stå for den røde farve…

Anna har tidligere malet små menneskelignende væsener i underlige former – sådan nogle man har lyst til at tage op, kramme og overøse med kærlighed, fordi de ser så renhjertede, skrøbelige og lidt for godtroende ud. Som om de er placeret lidt tilfældigt i en verden, hvor man let kan blive ensom. Sammen er de stærkest, og derfor må de passe på hinanden. Nu bevæger hun ad andre veje, men stadig i en verden med finurlige væsener.

Båndet blev klippet foran vægmaleriet ved toiletterne, og der blev holdt en lille tale 🙂 “At lade tanker flyve & sluge en elefant, når kamelen blir for let” står der… Det handler om at vælge at holde tankerne lette, selvom man har tunge ting at tage vare på.

Men I kan se mere her og her, hvis I er nysgerrige, og ellers holder hun fernisering d. 6. september med andre malerier på Café Retro i nr. 16 på Jægersborggade.

Reklamer

One response to “Anna Birk

  1. Pingback: Friluftsland v. Anna Birk | noerrebro

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: